KAUSI ALKAA TAAS 11.1

Kudonnan kausi alkaa jälleen joulutauon jälkeen 11.1, kudonta-aikoja voi toki jo nyt varata sähköpostitse. Keväälle on toiveissa uusina loimina mm. pyyheliinaloimi ja vaalea lenkkimohairloimi shaalia varten. Löytyykö lisää innostuneita näihin?

Avoimen kudonnan lisäksi on kudonnasta tulossa keväällä muutamia kursseja. Kolme yhden illan kurssia otsikoilla Kangaspuut haltuun, puiden toiminta (9489), Kangaspuut haltuun, matematiikkaa ja sidoksia (9490) ja Kangaspuut haltuun, loimen rakentaminen (9491)ovat hyvä valinta, jos haluat tietää mitä kaikkea kudontaan kuuluu ennen kuin loimet ovat kudontavalmiina. Tai jos kotonasi on puut ja kaipaat tietoja kangaspuilla työskentelystä. Nämä ovat hyviä lähtölaukauksia kudonnan tietouden syventämiseen.

Kudo oma matto -kurssilla (9492) käymme läpi maton valmistamista tarkemmin, suunnittelua, materiaaleja, sidoksia, sidoksien muuntelua, viimeistelyä, ym. Kudonta-aikaa kullekin kurssilaiselle on varattu n. viikko, kurssilla on valmiit loimet mutta mahdollisuus myös osallistua ja oppia loimen rakentamiseen liittyviä työvaiheita. Tämä kurssi alkaa 11.4. Kokoonnumme 5 kertaa, lisäksi itsenäistä työskentelyä.
Kommentit