Kevätkausi on alkanut!

Avoimen kudonnan toiminta on taas käynnistynyt joulutauon jälkeen. Puissa on loimia mm. mattoihin, poppanaan, huiviin, huopaan ja kaitaliinoihin.

Avoimen toiminnan lisäksi loppukeväälle on luvassa kursseja. Kesäkudonta (kurssitunnus 9491) alkaa 13.4. ja päättyy 17.8. Kevään aikana kokoonnumme kolme kertaa, jolloin suunnittelemme ja rakennamme yhdessä loimet. Kesän aikana kurssilaiset kutovat itsenäisesti sovittujen vuorojen mukaisesti ja elokuussa kokoonnumme viimeistelemään ja tarkastelemaan kesän työn tuloksia.

Väriä kankaisiin ja lankoihin -kurssilla (9492) voit värjätä reaktioväreillä luonnonkuituisia kankaita, lankoja tai vaikka vanhoja pitsiliinoja. Teemme monivärisiä, kuvioimme solmien ja sitoen shiboritekniikalla. Kudontasaliin on tulossa huiviloimi, jos haluat käydä kutomassa huivikankaan kurssilla värjättäväksi. Tästä laitan vielä lisätietoja tänne blogiin myöhemmin.

Lasten kesäkudonta (9494) on suunnattu kouluikäisille lapsille, kokoonnumme 1.6.-4.6. Kurssilla voi kutoa esim. maton, tyynyn tai kassikankaan. Säiden salliessa saatamme pystyttää pihalle itse rakennetut pystypuut kokeilevaan kudontaan. Materiaaleista maksetaan käytön mukaan, käytettävissä on myös jonkin verran kierrätysmateriaaleja ilmaiseksi.

Kursseista voit kysyä lisätietoja ohjaajalta, ilmoittautua mm. netin kautta osoitteessa: https://www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa/index.asp 

Kommentit